Meteen naar de inhoud

Krokodil met kiespijn

Spreekkamerdetails is een serie korte verhaaltjes waarin ik steeds een voorwerp uit mijn spreekkamer gebruik om iets te laten zien wat ik niet leerde tijdens mijn opleiding. In de uitoefening van het vak van psychiater ligt grote nadruk op protocollen en evidence based werken. Belangrijk, maar ik vind dat we onze aanstaande collega’s ook moeten laten zien wat het inzetten van intuitieve en creatieve interventies kan opleveren.

Na Afscheid, de eerste aflevering in deze serie volgt nu Krokodil met kiespijn. Het gaat over het betrekken van de kinderen van volwassen patiƫnten in de behandeling. Lees het op Medisch Contact.

Krokodil met kiespijn
Het spelletje Krokodil met kiespijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *